NIEUWS

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van alle bedrijven uit onze groep. 
Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Duurzaam vergaderen

Duurzaam vergaderen
./images/projecten/MFR/MerlevanSonCreatie_0.jpg
./images/projecten/MFR/MerlevanSonCreatie_1.jpg
./images/projecten/MFR/MerlevanSonCreatie_11.jpg
./images/projecten/MFR/MerlevanSonCreatie_2.jpg
./images/projecten/MFR/MerlevanSonCreatie_4.jpg
./images/projecten/MFR/MerlevanSonCreatie_5.jpg
./images/projecten/MFR/MerlevanSonCreatie_8.jpg
./images/projecten/MFR/MerlevanSonCreatie_9.jpg

Duurzaam vergaderen bij de J.C. van Kessel Groep in Geldermalsen

Afgelopen week heeft de J.C. van Kessel Groep een nieuwe multifunctionele ruimte in gebruik genomen. De ruimte is een aanvulling op de huidige vergaderruimtes in het pand aan de Tielerweg in Geldermalsen. Daarnaast zal de ruimte gebruikt worden voor presentaties, netwerkmomenten en vieringen. 

Het bouwbedrijf heeft zoveel mogelijk rekening gehouden met duurzame (bouw)materialen. Het plafond is vervaardigd uit kruislaags verlijmd hout van AVK Houtbouw. Dit hout heeft een korte bouwtijd, geeft een gezond en behaaglijk binnenklimaat en is een plusenergieproduct. Dat wil zeggen, we kunnen het produceren, gebruiken en hebben nog een energieoverschot. 

Het ontwerp van J.C. van Kessel Architectuur is gebaseerd op een berkenbos. In de ruimte zijn berken geplaatst voor een 3D effect op de lange wand, de visual achter de berken is ontworpen door Nistar Projecten. De bijpassende wandbekleding op de overige wanden is afkomstig van Kobe Interieur Design. De duurzame ledverlichting is niet alleen zichtbaar in de lampen boven de keuken en aan de Lumosec lampen aan het plafond, zelfs achter de berken is ledverlichting van Nedelko geplaatst. De stijlvolle meubels van Wiesner-Hager en de keuken van Middelkoop keukens maken het plaatje compleet. 

De ruimte heeft een toepasselijke naam gekregen,''het berkenbos''. ''De combinatie van de vloer, het houten plafond en de groene kleurstelling is echt zeer fraai'' aldus één van de leveranciers. 

Wij bespreken graag uw wensen

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin