NIEUWS

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van alle bedrijven uit onze groep. 
Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Overzicht

Op 17 en 18 januari 2018 werd de Expo Houten weer omgetoverd tot dé Fruitteelt Vakbeurs. De enige meerdaagse vakbeurs voor de professionele fruitteler!

De vakbeurs werd georganiseerd door de Nederlandse Fruittelers organisatie (NFO) en Fruitmasters. Het evenement was de ultieme kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met al onze bedrijven. Met trots kijken we terug op twee inspirerende dagen.

Wij danken alle bezoekers voor hun komst. Samen hebben we er twee geweldige dagen van gemaakt.  Meer foto’s bekijken? Dit is mogelijk op de facebookpagina van de J.C. van Kessel Groep.

                                                                  fb afbeelding vakbeurs 1 klein

 

16-01-2018

Op 17 en 18 januari zijn we van 13.00 tot 22.00 aanwezig op dé Fruitteelt Vakbeurs! 

Meer informatie is te lezen op de website van de beurs: http://defruitteeltvakbeurs.nl/bezoeker.php

Graag tot snel!

15-01-2018

Het is bijna zover, de Fruitteelt Vakbeurs 2018. Vandaag zijn we gestart met de eerste fase op de beursvloer. 

WhatsApp Image 2018 01 15 at 15.03.28 2   WhatsApp Image 2018 01 15 at 15.03.28 2

19-12-2017

Fruitbedrijven samen op Plein van de Toekomst tijdens dé Fruitteelt Vakbeurs

Op 17 en 18 januari 2018 zullen negen bedrijven uit het Rivierenland gezamenlijk deelnemen aan de Fruitteelt Vakbeurs in Houten. Fruitteelt en Commissiehandel De Ruiter v.o.f, Gebr. Bonenkamp, Van Kempen Koudetechniek, J.C. van Kessel Groep, Interpomp, Service2Fruit, Solar Comfort, Service2trees, GPX Solutions slaan de handen in één op het Plein van de Toekomst.

De negen bedrijven hebben onderling veel raakvlakken. In de eerste plaats staat ontzorgen van de klant bij alle bedrijven voorop. Daarnaast zijn ze alle gericht op de toekomst. Elk van de bedrijven is in zijn discipline koploper in de markt. Vandaar dat ervoor is gekozen met deze innovatieve groep een samen onderdeel uit te maken van het Plein van de Toekomst. Op dit plein is het mogelijk in korte tijd meerdere vertegenwoordigers te spreken en helemaal op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen in de markt.

De Fruitteelt Vakbeurs wordt georganiseerd door de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO). Het is de enige meerdaagse landelijke vakbeurs voor de professionele fruitteler. De samenwerkende partijen staan op het Plein van de Toekomst.

 

                                                                         vakbeurs20183

Wij bespreken graag uw wensen

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin